Title Image

Paahtimo ja kahvit

Tutustu Paahtimoon

Kahvipaahtimon talossa on alun perin toiminut voi- ja juustokauppa. Nyt tilat on kunnostettu ja siellä pääsee seuraamaan kahvin paahtamista. Kahvipaahtimolle otetaan vastaan erikokoisia ryhmiä.

Kahvin paahtamisen yhteydessä kerrotaan kahvista, esitellään paahtamista ja annetaan vastapaahdetusta kahvista maistiaiset. Kysy lisää!

Kahvipaahtimossa on käytössä legendaarinen Probat UG-22 rumpupaahdin. Kahvipavut paahdetaan pienissä erissä, millä varmistetaan huippulaatu. Kahvia paahdetaan lähes päivittäin. Porvoon Paahtimolla on kaksi omaa vakiosekoitusta Coffee ja Espresso. Lisäksi paahdetaan maailman arvostetuinta ja arvokkainta Jamaican Blue Mountain-kahvia sekä silloin tällöin muita erikoiseriä.

Vakiosekoituksista Coffee-sekoitus on suunniteltu käytettäväksi suodatinkeittimissä ja pressopannuissa. Espresso-sekoitus on räätälöity espressokeittimiä varten. Kumpaankin sekoitukseen tulee useita eri papuja ympäri maailmaa. Sekoitustemme pavut, niiden sekoitussuhteet ja paahtoasteet ovat tarkoin vaalittuja liikesalaisuuksia.

Kahvia voi ostaa mukaan kotiin, tuliaiseksi tai lahjaksi. Kahvipussi sopii erinomaisesti myös liikelahjaksi. Liikelahjana kahvipussin etikettiin voidaan laittaa lahjan antajan logo ja oma tervehdys. Mikä onkaan ihanampi lahja kuin erinomaista kahvia sisältävä pussi, josta leijailee vastapaahdetun kahvin aromi!

Kahvipusseja voi tilata suoraan kotiin. Kahvipussit toimitetaan kotiovelle postitse.

Kahvit
Coffee
6,20 € / 150 g, 18,90 € / 500 g, 35,00 € / kg

Aromikas ja täyteläinen, tumma ja voimakasmakuinen suodatinkahvi. 100% arabica. Tämä sekoitus on ollut kahvilassamme käytössä vuodesta 2001. Wieniläispaahto.

Espresso
6,20 € / 150 g, 18,90 € / 500 g, 35,00 € / kg.

Pehmeä ja tumma arabicavoittoinen espresso. Sopii sellaisenaan, kuin myös maitokahvien pohjana. Espressopaahto.

Makukahvit
7,20 € / 150 g

Vanilja, Suklaa, Suklaa-Chili, Pähkinä ja Tiramisu.

Kahveja voit tilata paahtimo@porvoonpaahtimo.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Pari 150g pussia menee kirjetoimituksella, suuremmat erät postipakettina. Muista myös herkullinen Jeeves & Jericho-teevalikoimamme!

Haluatko Porvoon Paahtimon kahvia kahvilaasi tai ravintolaasi?

Kiinnostaako sinua Porvoon Paahtimon kahvien jälleenmyynti?

Tarjoamme sinulle käsityönä paahdetun ja pakatun kahvin joko pikkupusseissa tai kilon pusseissa. Kahvimme on aina taatusti tuoretta. Paahdamme kahvit tilauksesta ja lähetämme sen heti seuraavana päivänä asiakkaalle. Autamme myös mielellämme kaikissa kahviin liittyvissä asioissa!

Paahdamme myös kahvit asiakkaan omista raakakahveista. Kysy lisää!

Kahvipaahtimon yhteystiedot:
paahtimo@porvoonpaahtimo.fi
puh. 040 159 1144

Kahvikurssit:
info@porvoonpaahtimo.fi
puh. 019 617 040