Title Image

Kokous- ja juhlatilat

Tilat pienempään ja suurempaan tarpeeseen

Tiilimakasiinin kokoustila (40 hlö)

Toisessa kerroksessa on erilainen kokous- ja juhlatila. Tunnelmallinen miljöö sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi kokouksiin, koulutukseen, syntymäpäiviin ja illanviettoihin. Tarjoilu järjestetään asiakkaan toiveiden mukaan. Tilassa on A-oikeudet.

Pöytien ääreen mahtuu noin 30 henkilöä istumaan. Lisäksi tilassa on muhkeat nahkanojatuolit, joihin voi vetäytyä keskustelemaan rennosti. Tila on varustettu videotykillä, äänentoistojärjestelmällä ja laajakaistayhteydellä.

Tee varaus
info@porvoonpaahtimo.fi
puh. 019 617 040

Kahvipaahtimon tila (12 hlö)

Kahvipaahtimo sijaitsee vanhassa Porvoossa, tiilimakasiinin vieressä, 1800-luvun punaisessa puutalossa. Kahvipaahtimon yhteydessä on viehättävä tila joka sopii mainiosti pienen ryhmän palavereihin. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 12 henkilöä. Lisää istumapaikkoja saa kahvisäkeistä. Tarjoilut järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaan. Tilassa on A-oikeudet.

Suosittelemme ryhmille ohjelmanumeroksi Porvoon Paahtimon kahvikurssia. Kurssilla paahtimomestarin kertoo kahvin historiasta, kahvin viljelystä, eri kahvilajikkeista, paahtamisesta ja kahvien valmistuksesta. Kurssiin on mahdollista liittää kahvien maistelua ja kahvin paahtamista. Räätälöimme mielellämme ohjelman asiakkaan toiveiden mukaan esim. oluen- tai viinin maistelua tai drinkkikurssin. Kysy lisää!

Tee varaus
info@porvoonpaahtimo.fi
puh. 019 617 040