Underbar miljö och unika fest- och möteslokaler

I den historiska gamla i staden i Borgå finns ett rött tegelmagasin i fyra våningar från år 1902. Magasinet har köpmannen Oskar Simolin låtit bygga som lager för sitt varuhus. Under årtionden har olika varor lagrats i magasinet, så även kaffe. Kanske det är just därför som det idag finns ett kafferosteri, Bar & Café Porvoon Paahtimo, där.
Bli stamkund
Bar & Café

Barens utbud är mångsidigt och internationellt. Vårt utbud består av öl, vin, cider, konjak, whisky, skumvin, olika drinkblandningar och självklart kaffedrinkar.

Läs mer
Fest- och möteslokaler

Letar du efter utrymmen för möte eller fest? Vi erbjuder mindre och större utrymmen enligt behov. Servering ordnas enligt kundens önskemål. Alla våra utrymmen har A-rättigheter.

Läs mer
Rosterier och kaffet

Grupper i olika storlekar är välkomna att följa med verksamheten på rosteriet. Under besöken berättar vi om kaffe och om hur rostningsprocessen går till. Självklart får man även smakprov på det nyrostade kaffet.

Läs mer
LÄR KÄNNA OSS
I de över 100 år gamla takstockarna och de röda tegelväggarna kan du känna historiens vingslag.
Behöver du mötes- eller festutrymme?

För ett mindre eller större behov

I rosteribyggnaden finns även ett gemytligt utrymme för mindre möten. På andra våningen finns en annorlunda fest- och möteslokal. Den unika miljön erbjuder ypperliga utrymmen för olika tillställningar, såsom möten, fotbildningar och födelsedagsfester.

Servering ordnas enligt kundens önskemål och salen har A-rättigheter.

Läs mer