Paahtimo ja kahvit

Kahvipaahtimon talossa on alun perin toiminut voi- ja juustokauppa. Nyt tilat on kunnostettu ja siellä pääsee seuraamaan kahvin paahtamista. Kahvipaahtimolle otetaan vastaan erikokoisia ryhmiä. Kahvin paahtamisen yhteydessä kerrotaan kahvista, esitellään paahtamista ja annetaan vastapaahdetusta kahvista maistiaiset. Kysy lisää!

Kahvipaahtimossa on käytössä legendaarinen Probat UG-22 rumpupaahdin. Kahvipavut paahdetaan pienissä erissä, millä varmistetaan huippulaatu. Kahvia paahdetaan lähes päivittäin. Porvoon Paahtimolla on kaksi omaa vakiosekoitusta Coffee ja Espresso. Lisäksi paahdetaan maailman arvostetuinta ja arvokkainta Jamaican Blue Mountain-kahvia sekä silloin tällöin muita erikoiseriä.

Vakiosekoituksista Coffee-sekoitus on suunniteltu käytettäväksi suodatinkeittimissä ja pressopannuissa. Espresso-sekoitus on räätälöity espressokeittimiä varten. Kumpaankin sekoitukseen tulee useita eri papuja ympäri maailmaa. Sekoitustemme pavut, niiden sekoitussuhteet ja paahtoasteet ovat tarkoin vaalittuja liikesalaisuuksia.

Kahvia voi ostaa mukaan kotiin, tuliaiseksi tai lahjaksi. Kahvipussi sopii erinomaisesti myös liikelahjaksi. Liikelahjana kahvipussin etikettiin voidaan laittaa lahjan antajan logo ja oma tervehdys. Mikä onkaan ihanampi lahja kuin erinomaista kahvia sisältävä pussi, josta leijailee vastapaahdetun kahvin aromi!

Kahvipusseja voi tilata suoraan kotiin. Kahvipussit toimitetaan kotiovelle postitse.

Kahvit:

Coffee – Aromikas ja täyteläinen, tumma ja voimakasmakuinen suodatinkahvi. 100% arabica. Tämä sekoitus on ollut kahvilassamme käytössä vuodesta 2001. Wieniläispaahto.
6,20€/ 150g       18,90€/500g       35,00€/kg

Espresso – Pehmeä ja tumma arabicavoittoinen espresso. Sopii sellaisenaan, kuin myös maitokahvien pohjana. Espressopaahto.             6,20€/150g      18,90€/500g     35,00€/kg

Makukahvit – Vanilja, Suklaa, Suklaa-Chili, Pähkinä ja Tiramisu
7,20€ / 150g

Kahveja voit tilata paahtimo@porvoonpaahtimo.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Pari 150g pussia menee kirjetoimituksella, suuremmat erät postipakettina. Muista myös herkullinen Jeeves & Jericho-teevalikoimamme!

 

Takaisin palveluihin