Bar & Café

Porvoon Paahtimolla on anniskeluoikeudet.

Baarin tuotevalikoima on laaja ja kansainvälinen. Valikoimasta löytyvät: viinit, siiderit, konjakit, viskit, kuohuviinit, erilaiset juomasekoitukset ja tietysti kahvidrinkit. Suosituin kahvidrinkki on Irish coffee.

Olutvalikoimaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Paahtimon kuudessa oluthanassa on vaihtuvia tummia ja vaaleita kausioluita.

Porvoon Paahtimo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia oman paahtimon paahtamista kahveista valmistettuja kahveja ja kahvijuomia. Valikoimassa on myös Jamaica Blue Mountain -kahvia, joka on yksi maailman arvostetuimmista kahveista. Kahvien lisäksi löytyy laaja teevalikoima sekä kaakaota.

Vitriinistä löytyy suolaista ja makeaa syötävää.

 

Juhla- ja kokoustilat

Tiilimakasiinin kokoustila (40 hlö)

Toisessa kerroksessa on erilainen kokous- ja juhlatila. Tunnelmallinen miljöö sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi kokouksiin, koulutukseen, syntymäpäiviin ja illanviettoihin. Tarjoilu järjestetään asiakkaan toiveiden mukaan. Tilassa on A-oikeudet.

Pöytien ääreen mahtuu noin 30 henkilöä istumaan. Lisäksi tilassa on muhkeat nahkanojatuolit, joihin voi vetäytyä keskustelemaan rennosti. Tila on varustettu videotykillä, äänentoistojärjestelmällä ja laajakaistayhteydellä.

Kahvipaahtimon kokoustila

Kahvipaahtimon tila (12 hlö)

Kahvipaahtimo sijaitsee vanhassa Porvoossa, tiilimakasiinin vieressä, 1800-luvun punaisessa puutalossa. Kahvipaahtimon yhteydessä on viehättävä tila joka sopii mainiosti pienen ryhmän palavereihin. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 12 henkilöä. Lisää istumapaikkoja saa kahvisäkeistä. Tarjoilut järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaan. Tilassa on A-oikeudet.

Suosittelemme ryhmille ohjelmanumeroksi Porvoon Paahtimon kahvikurssia. Kurssilla paahtimomestarin kertoo kahvin historiasta, kahvin viljelystä, eri kahvilajikkeista, paahtamisesta ja kahvien valmistuksesta. Kurssiin on mahdollista liittää kahvien maistelua ja kahvin paahtamista.

Räätälöimme mielellämme ohjelman asiakkaan toiveiden mukaan esim. oluen- tai viinin maistelua tai drinkkikurssin. Kysy lisää!

Myyntipalvelu:
info@porvoonpaahtimo.fi
puh. 050 555 1142

Paahtimo ja kahvit

Kahvipaahtimon talossa on alun perin toiminut voi- ja juustokauppa. Nyt tilat on kunnostettu ja siellä pääsee seuraamaan kahvin paahtamista. Kahvipaahtimolle otetaan vastaan erikokoisia ryhmiä. Kahvin paahtamisen yhteydessä kerrotaan kahvista, esitellään paahtamista ja annetaan vastapaahdetusta kahvista maistiaiset. Kysy lisää!

Kahvipaahtimossa on käytössä legendaarinen Probat UG-22 rumpupaahdin. Kahvipavut paahdetaan pienissä erissä, millä varmistetaan huippulaatu. Kahvia paahdetaan lähes päivittäin. Porvoon Paahtimolla on kaksi omaa vakiosekoitusta Coffee ja Espresso. Lisäksi paahdetaan maailman arvostetuinta ja arvokkainta Jamaican Blue Mountain-kahvia sekä silloin tällöin muita erikoiseriä.

Vakiosekoituksista Coffee-sekoitus on suunniteltu käytettäväksi suodatinkeittimissä ja pressopannuissa. Espresso-sekoitus on räätälöity espressokeittimiä varten. Kumpaankin sekoitukseen tulee useita eri papuja ympäri maailmaa. Sekoitustemme pavut, niiden sekoitussuhteet ja paahtoasteet ovat tarkoin vaalittuja liikesalaisuuksia.

Kahvia voi ostaa mukaan kotiin, tuliaiseksi tai lahjaksi. Kahvipussi sopii erinomaisesti myös liikelahjaksi. Liikelahjana kahvipussin etikettiin voidaan laittaa lahjan antajan logo ja oma tervehdys. Mikä onkaan ihanampi lahja kuin erinomaista kahvia sisältävä pussi, josta leijailee vastapaahdetun kahvin aromi!

Kahvipusseja voi tilata suoraan kotiin. Kahvipussit toimitetaan kotiovelle postitse.

Kahvit:

Coffee – Aromikas ja täyteläinen, tumma ja voimakasmakuinen suodatinkahvi. 100% arabica. Tämä sekoitus on ollut kahvilassamme käytössä vuodesta 2001. Wieniläispaahto.
6,20€/ 150g       18,90€/500g       35,00€/kg

Espresso – Pehmeä ja tumma arabicavoittoinen espresso. Sopii sellaisenaan, kuin myös maitokahvien pohjana. Espressopaahto.             6,20€/150g      18,90€/500g     35,00€/kg

Makukahvit – Vanilja, Suklaa, Suklaa-Chili, Pähkinä ja Tiramisu
7,20€ / 150g

Kahveja voit tilata paahtimo@porvoonpaahtimo.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Pari 150g pussia menee kirjetoimituksella, suuremmat erät postipakettina. Muista myös herkullinen Jeeves & Jericho-teevalikoimamme!